SURVIVAL TUM SISTEMLER

_Barlas_
5 ay önce
459

Ölüm Sandığı: Öldüğünüz zaman eşyalarınız bir sandığa toplanır ve tekrar geri döndüğünüz zaman eşyalarınız envanterinizde bıraktığınız şekilde kalmaktadır.

 

Oto Toplama: Öldürdüğünüz mobların itemlerini ve oyuncuların itemlerini otomatik olarak envanterinize sağlayan, kırdığınız madenlerinizi otomatik olarak envanterinize pişmiş olarak veren bir sistemdir.

 

Para Kağıdı: Paralarınızı daha kolay depolamak istiyorsanız tam size göre para kağıdı yaparak kağıt şeklinde istediğiniz paranızı depolayabilirsiniz.

 

XP şişesi: Öldükten sonra xpleriniz gitmesinden sizde sıkılmadınız mı tabi ki bunun için splendid'e özellik ekledin /xpdepo sayı komutunu kullanarak xplerinizi şişeleyebilirsiniz.

 

Random Teleport: Rastgele ışınlanma özelliğini kullanarak daha uzaklara rastgele şekilde gidebilirsiniz. 10000x10000.

 

Kit market: VIP kitlerini sizlerde almak ister misiniz hiç vip almadan p2w olmayan sunucumuzda vip kitlerini alarak daha yüksek rütbeli oyuncularla pvp atabilirsiniz.

 

Claim Market: paranızı claim alarak harcayabileceğiniz bir market.

 

Sandık Market: Sizde sandık market açarak açtığınız oyuncu warplarında market yaparak satış yapabilirsiniz...

 

Çiftçi: size özel olarak claimınız içerisinde bütün düşen eşyalarınızı ve ekinlerini moblarını öldürerek size onların itemlerini ve xplerini otomatik olarak toplar ve para kazmanızı sağlar...

 

Booster: Discord sunucumuza boost basarak VIP rölünü ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

 

Birleştirilebilir Spawner Eklentisi: bu eklenti ile spawnerlarınızı artık tek bir spawner'da birleştirerek daha az yer kaplamasını ve daha cok item elde etmenizi sağlamaktadır, Üzerinde bulunan hologram sayesinde ne kadar spawner birleştirdiğinize bakabilirsiniz.

 

Oturma Sistemi: Merdivenlere ve Yarım bloklara sağ tıklayarak oturabilirsiniz. (/sit).

 

Günlük Ödül: Sunucumuza her giriş sağladığınızda sizlere ödüller vermektedir, bunun sayesinde sadece giriş yaparak bile kasılabilirsiniz.

 

Görevler: Sunucumuzda olan görevler sayesinde daha kolay kasılarak daha zevkli bir oyun deneyimi yaratabilirsiniz.

 

Meslekler: 7 tane mesleklerden herhangi birini seçerek onlardan para elde edebilirsin.

 

Meteor Sistemi: Her 3 saatte bir düşen meteorlardan herhangi birini bularak asla kırılmayan ve zarar görmeyen FULL+FULL meteor kazması ve meteor baltası elde edebilirsin.

 

Oyuncu warpları: ("/pwarp") 25.000 oyun parası vererek açabileceğin warpında ister satış istersen manzara göstererek oyuncularla ticaret yapabilirsin.

 

Coinler: Nether, End, Taş ve Tarım coinlerini kasarak mesleklere özel kazmalar ve baltalar zırhlar elde edebilirsin.

 

Trade: Oyuncularla dolandırılmadan takas yapmak istersen ("/takas <oyuncu ismi>"), yazarak dolandırılmanın önüne geçebilirsin.

 

Balıkçılık Eklentisi: Sunucumuzda ("/uf"), yazarak balık tutup ardından websitemizde balık tutma sıralamanı görebilirsin, oltana yemini tak ve balık tutmaya başla balık boyutlarına göre fiyat verilmektedir.

 

Vein Miner: Shift basarak hem ağaçları hem madenleri kum, kil ve çakılı hiç zahmet vermeden hepsini tek seferde kırmana yarayan bir eklenti.

 

Vote Partisi: Toplamda 50 vote verildiğinde parti yapılan bir sistemdir hiçbir şey yapmasan bile vote veren oyuncuların ödüllerini kapma şansı yakalabilirsin.
------------------  Etkinlikler ------------------

Labirent Etkinliği: her hafta cumartesi akşamı saat 21:00 da yapılan bir labirent etkinliği bu alanda bulunan sandıkları alarak vip ödülleri kazanabilirsiniz.

Envoy Etkinliği: her 12 saatte bir olarak spawn kısmında düşen sandıklarınızı alarak kasılabileceğiniz bir etkinliktir.

 

Yorum yapmak için giriş yapın.

İçerik Üretmek İsteyenlere Duyurulur

Merhaba değerli minecraft sev

Survival 1.16.5

Değerli Survival Oyuncuları,